Cadeau's no image

Geplaatst op mei 9th, 2017

0

Barglobe cadeau

Als je opzoek bent naar een uniek cadeau, voor iemand die echt gek is op een goede whisky of een andere goede drank. En je wilt een keer wat anders geven dan een fles drank, dan is een barglobe misschien een goede optie. Een barglobe is in principe een wereldbol bar. De wereldbol heeft vaak ruimte voor een paar flessen drank en een setje glazen. Er zijn verschillende soorten barglobes, dus als je niet teveel ruimte hebt voor een bar in je huis, dan is een wereldbol bar de perfecte optie voor je.

 

Tafelmodel

 

Zoals de naam al doet vermoeden, is een tafelmodel barglobe een barglobe die je op tafel kwijt kunt. Het kleinste model wat je kunt krijgen. Je krijgt een wereldbol die je open kunt maken en op een kleine platte voet staat. Genoeg ruimte voor een mooi setje glazen en een paar goede flessen.

 

Staande barglobe

 

Een staande barglobe maakt gebruikt van hetzelfde principe als het tafelmodel. Maar in tegenstelling tot het tafelmodel staat hij op voeten en heeft hij vaak wieltjes. Zo kan je hem makkelijk verplaatsen en biedt hij ruimte aan wat extra flessen drank op een platform onder de wereldbol zelf.

 

Volledige wereldbol bar

 

Een volledige wereldbol bar heeft een ingebouwde globe in een langwerpige tafel. Die tafel biedt genoeg ruimte om je drank op in te schenken of je mix op te bereiden. Op de bodemplaat heb je genoeg ruimte voor je hele assortiment drank en in de wereldbol zelf kan je je favorieten en je glazen kwijt. Dus als je op zoek bent naar een bar, dan heb je aan een volledige wereldbol bar een goede en unieke optie!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑