Cadeau's no image

Geplaatst op november 22nd, 2016

0

Bedrukte DVD aanbieden als cadeau

Heb je een leuk feest georganiseerd en is daar veel gefilmd of zijn er veel fotos gemaakt dan is het wellicht leuk om de gasten als bedankje voor de leuke party een cadeautje te geven. Laat een DVD bedrukken met alle leuke herinneringen erop en geef deze op een later moment aan je gasten.

Het is vandaag de dag voor zowel bedrijven als voor consumenten mogelijk in kleinere oplages al vanaf 25 stuks discs en hoesjes te laten bedrukken. Op deze discs op hoesjes kunnen persoonlijke boodschappen worden gezet of een ander leuk ontwerp. Je kunt namelijk je eigen ontwerp maken in onze online ontwerpstudio. Dat kun je eenvoudig doen door foto’s te uploaden en persoonlijke teksten toe te voegen aan het ontwerp.

Jouw ontwerp wordt dan doormiddel van professionele apparatuur op discs en hoesjes gedrukt. Wij kunnen dat al realiseren vanaf 64 cent per disc speciaal voor jou of jouw bedrijf.

Als je jouw persoonlijke ontwerp af hebt kun je betalen doormiddel van iDeal en dan gaan wij voor jouw aan de slag. Je bestelling wordt maximaal 9 dagen na betaling geleverd op een door jouw gewenst adres.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑