Cadeau's

Geplaatst op maart 3rd, 2016

0

Blond Amsterdam en baardmutsen als leuke cadeau’s

Ook al is de tijd van geven al een kleine poos geleden afgelopen dan kun je nog altijd geliefden of dierbare werknemers verassen met een persoonlijk cadeau. Nu hoor ik je denken wat is er nou een goed idee voor een cadeau? Laat me je daarbij helpen. Natuurlijk hebben mannen en vrouwen verschillende smaken en daardoor zijn verschillende cadeaus een goed idee.

blondamsterdam url.www.presentsathome.nl

Servies als origineel en creatief cadeau

Veel vrouwen vinden de producten van Blond Amsterdam een leuk cadeau en gelukkig hebben ze ook erg variërende producten waardoor je gemakkelijk een persoonlijk cadeau kan uitkiezen. Drinkt degene die je een cadeau wilt geven bijvoorbeeld veel thee? Verras haar dan met een Blond Amsterdam winter thee set. Of als ze een echt ochtendmens is een ontbijt servies set. Dit zijn slechts een paar voorbeelden maar met het gevarieerde aanbod van Blond Amsterdam zit er voor iedereen wel wat bij. Nog steeds problemen met het uitzoeken van een goed cadeau? Geen zorgen doordat Blond

blondamsterdambadset

sinds 2001 bestaat zijn er al een aantal collecties waaruit je een goede keuze kan maken. Ieder van de blond collecties hebben een mooi thema waardoor er voor iedere tijd van het jaar wel iets moois tussen zit.

Eyecatcher van 2016: de baardmuts!

manmetbaardmutsinhetmagazijn

Voor de mannen is er recent een nieuwe trend bijgekomen, de baardmuts. De muts voor jouw baard is een goed cadeau voor iedere man die; weleens zeurt over de kou, in is voor een grapje, geen baard kan groeien, een erg kinderlijk gezicht heeft of gewoon een nieuwe muts nodig heeft. De baardmuts bestaat namelijk uit 2 delen: de muts en de baard. De muts is net zoals iedere andere muts en kun je gewoon opzetten. De baard daarentegen moet je achter je hoofd vastknopen om ervoor te zorgen dat hij blijft zitten, dit is geen moeilijk proces maar het moet wel gebeuren.




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑