Cadeau's no image

Geplaatst op september 2nd, 2016

0

Cadeau voor je bebaarde vriend

Een man met een goede baard is daar trots op en zal er alles aan doen om hem goed te verzorgen en te onderhouden. Daar hebben ze wel wat hulp bij nodig en dat kan jij ze nu geven. Met een goede cadeau set met een fijne baardolie, baardbalsem en baardzeep sla je de plank nooit mis.

 

Baardolie

Om een jeukende en baard vol met schilfers te voorkomen is een baardolie een must! Een baardolie verzorgd je baardharen, maakt ze zachter en hydrateert de onderliggende huid. Door deze krachtige combinatie zal je zien dat je na een paar keer gebruik geen last meer hebt van jeuk.

 

Baardbalsem

Om je baard naar de next level te brengen heb je een baardbalsem nodig. Een baardbalsem is voornamelijk voor het verzorgen en voeden van je baardharen. Je baardharen worden zachter, gezonder, schoner en makkelijker te controleren. De baard word mooi glad en krijgt een gezonde glans. Niet te vergeten dat de meeste baardbalsems zijn voorzien van een heerlijke geur, die de hele dag onder je neus leeft.

 

Baardzeep

Misschien wel het belangrijkste product wat een baarddrager kan hebben. Er zijn genoeg artikelen geschreven over hoe vies een baard wel niet zou zien. Dit kan natuurlijk waar zijn, maar als je je baard net zo verzorgd als je haar is er niks aan de hand.

Helaas is shampoo geen goede optie voor je baardharen. Baardharen zijn heel anders als de haren op je hoofd en droger veel sneller uit. Als ze uitdrogen worden ze harder en ga je weer last krijgen van jeuk. Daar kan je baardolie niet tegenop.

Een goede baardzeep is voorzien van hydraterende oliën, die voorkomen dat je onderliggende huid uitdroogt en natuurlijk ook dat je baardharen uitdrogen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑