Cadeau's

Geplaatst op augustus 20th, 2018

0

De leukste cadeautips voor tieners

Heb jij een tiener in je omgeving die binnenkort jarig is? Dan vraag je je misschien af wat een geschikt cadeau is voor mensen in deze leeftijdscategorie. In dit artikel kun je een aantal leuke ideetjes vinden, zodat je inspiratie op kan doen en zelf een leuk cadeautje uit kan zoeken voor de tiener in kwestie!

 

Polaroid camera

Veel tieners houden ervan om met hun smartphone foto’s en selfies te maken. Daarom is het een superleuk idee om een polaroid camera te geven! De meeste foto’s blijven namelijk digitaal in de cloud zitten, maar met een polaroid camera krijg je de foto’s gelijk op papier te zien. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een polaroid-collage van alle vrienden en vriendinnen te maken aan de muur in de slaapkamer? Een populaire camera is de Fujifilm Instax Mini, die in allerlei hippe kleurtjes zoals roze en mintgroen komt. Koop er dus eentje in de lievelingskleur van de ontvanger!

 

Tas cadeau geven

Wil je graag een nuttig cadeau geven wat de tiener elke dag kan gebruiken? Geef dan een mooie schooltas! Waarschijnlijk zitten bijna alle tieners nog een aantal jaar op school dus dit cadeau zal voor een langere tijd van nut zijn. Een rugzak is natuurlijk een typische schooltas, maar als het een meisje betreft, dan kun je ook denken aan een leuke shopper of schoudertas. Sommige tieners hebben een uitgesproken smaak wat kleding en accessoires betreft, dus je kunt aanbieden om samen te winkelen en een tas uit te zoeken. Zo weet je zeker dat de ontvanger heel blij zal zijn met de tas en dat hij of zij de tas met liefde zal gebruiken.

 

Koptelefoon

Welke tiener luistert er nu niet naar muziek? Voor de muziekliefhebbers is een koptelefoon een heel geschikt cadeau. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een noise cancelling over ear koptelefoon, die men op kan zetten als diegene zich moet concentreren op huiswerk maken en geen achtergrond geluid wilt horen. Of als het een hele sportieve tiener betreft, kun je ook speciale sport oordopjes geven, die water- en zweetbestendig zijn. Koptelefoons komen in alle prijscategorie├źn, dus er is altijd wel een mooie te vinden voor jouw budget.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑