Uncategorized

Geplaatst op december 6th, 2016

0

Doe een maaltijdbox cadeau

Je kunt vandaag de dag van alles cadeau doen aan iemand. Voor elke gelegenheid of het nou een verjaardag, een huwelijk of een feestdag is waarop je iemand een cadeau wilt geven. Er is altijd zoveel te koop. Toch hebben de meeste mensen moeite met het vinden en geven van een leuk kado. Ik heb zelf de laatste tijd regelmatig een maaltijdbox cadeau gedaan aan vrienden van me. Dit ten eerste omdat ik dit als actie van de aanbieder vaak aangeboden kreeg. Zo kon ik vrienden een gratis maaltijdbox geven. Dit zetten me aan het denken en vond ik het eigenlijk wel een hel goed idee.

Waarom een maaltijdbox als cadeau?

Er zijn meerdere redenen waarom je een maaltijdbox of ook wel foodbox of kookbox cadeau kunt doen aan iemand. Ten eerste is het super origineel. Daarnaast alles behalve standaard en saai. Je geeft niet alleen een box vol met lekkere en verse producten en ingrediënten die seizoen gebonden en vers geteeld zijn. Maar ook een aantal gezonde maaltijden waarmee je iemand kunt aansporen om gezond te eten. En natuurlijk moeten we de ervaring niet vergeten.Je geeft naast de maaltijden met verse ingrediënten ook een kookbeleving cadeau. Door middel van de bijgeleverde kookinstructies kan iedereen de gerechten maken en leer je tegelijkertijd wat meer over koken , de recepten en de gebruikte producten.

Hoewel de maaltijdboxen over het algemeen via de constructie van een abonnement werken. Kun je bij de meeste aanbieders ook een eenmalige maaltijdbox of proefbox bestellen zoals bijvoorbeeld de AH maaltijdbox. En bij sommige aanbieders hebben ze zelfs giftcards oftewel cadeaubonnen die je cadeau kunt doen, waarmee iemand vervolgens een foodbox kan bestellen wanneer hem of haar dit uitkomt. Hoewel een giftcard natuurlijk leuk blijft om te krijgen is een fysieke box natuurlijk veel leuker. Je kunt gewoon een box bestellen zoals je dat altijd al zou doen en dan zou je er voor kunnen kiezen dat je de box bij de ontvanger laat bezorgen, echter moet er wel iemand thuis zijn en kom je zelf op die verjaardag of het feestje zonder cadeau aan. Daarnaast worden de boxen op bepaalde dagen geleverd. W`t je zou kunnen doen is een box op je eigen adres laten bezorgen en hem zelf vervolgens in pakken in cadeau papier om hem mee te nemen als cadeau.

Je moet er dan wel rekening mee houden dat de producten koel bewaard moeten blijven en maar beperkt houdbaar zijn.

De ervaringen die ik heb met het cadeau geven van een maaltijdbox zijn erg positief. Vrij logisch als je bedenkt dat je 3 of meer maaltijden voor 2 of meer personen weggeeft. Daarnaast geef je iets gezonder dan chocola en snoep maar toch iets dat leuk en lekker is om te krijgen. Je heeft een beleving, een gezond eten patroon (mits ze blijven eten uit de box) en nieuwe inspiratie voor nieuwe gerechten van over de hele wereld. Je kunt tegenwoordig uit veel verschillende opties kiezen zo zijn er veel kortingen en ervaringen beschikbaar. Je kunt uit vegetarische of biologische maaltijdboxen kiezen. Zelfs een glutenvrij of een koolhydraatarme maaltijdbox kun je gewoon bestellen. Dan heb je ook nog een maaltijdbox die 100% halal is dus werkelijk alles is mogelijk en is er voor iedereen een geschikte box te vinden.

Welke foodbox?

Je moet zelf maar kijken en afhanelijk van de eet voorkeuren van degene voor wie je een box besteld. Je zou door dit artikel bijna vergeten dat je ook een foodbox voor jezelf kan bestellen. Enkele aanbieders die zeker de moeite waard zijn om te proberen zijn: Sowieso de maaltijdbox van HelloFresh. dit is een ware top box! Maar ook Mathijs Maaltijdbox en Marley Spoon zijn regelrechte winnaars. Voor 100% biologisch kies je voor Ekomenu van Ekoplaza en voor de halal box kies je die van Chef Ali. Wat je ook nog moet weten is dat wanneer je voor het eerst besteld. Je vaak een korting kunt krijgen. Kijk daarvoor bijvoorbeeld op een van de maaltijdbox vergelijken websites.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑