Cadeau's

Geplaatst op augustus 27th, 2020

0

Een cadeautje voor jouw lange man?

Ben jij zo’n bevoorrechte vrouw die een prachtige lange man aan de haak geslagen heeft? Dan mag je van geluk spreken. De Nederlandse vrouwen zijn gek op lange mannen en jij hebt er één! Maar wanneer jij, al dan niet samen met jouw man, kleding wilt gaan kopen, dan zou je wellicht soms wensen dat hij wat korter was zodat hij de reguliere kleding goed past. In de meeste gewone kledingwinkels zijn de broekspijpen en de mouwen te kort. Kies je voor een maat groter, dan zit het om zijn middel niet mooi aangesloten. Mouwlengte7.com heeft voor een gedeelte de oplossing. Wanneer je op zoek bent naar mooie overhemden voor lange mannen dan kun je hier zeker terecht!

De mooiste overhemden voor lange mannen

De tijd dat je voor jouw lange man speciaal kleding moest laten maken is gelukkig voorbij. Dit komt omdat er steeds meer lange mannen in Nederland komen en de modewereld zich hierop langzaam aanpast. Mouwlengte 7 overhemden zijn daar het resultaat van. Deze overhemden die wat extra ruglengte hebben en daarbij ook wat extra mouwlengte passen jouw man perfect. Iedere man die langer is dan 1.80 en een normaal tot slank postuur heeft is welkom in de winkel op de Maasstraat in Amsterdam. Uiteraard kun je jouw man ook verrassen met een mooi overhemd als cadeautje. Meet dan zijn maten op of meet de maten op van een goed passend overhemd en bestel eenvoudig via de website.

De keus is reuze, zijn favoriete overhemd zit er zeker bij!

Mouwlengte 7 overhemden zijn in verschillende pasvormen verkrijgbaar en in enorm veel verschillende kleuren, designs en stoffen. Gegarandeerd zit  bij deze collectie het favoriete overhemd van jouw lange man. Een overhemd dat was na was mooi blijft. De meeste overhemden zijn overigens non iron ofwel strijkvrij zodat jij niet steeds zijn overhemden hoeft te staan strijken. Zo houden jullie lekker meer tijd over voor elkaar!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑