Uncategorized no image

Geplaatst op mei 12th, 2017

0

Een leuk wijngeschenk

Wijngeschenk
Wijngeschenken zijn breed in te zetten als gift. Voor elke gelegenheid is een wijncadeau passend om weg te geven. Na een lange alcoholvrije periode is het bijvoorbeeld leuk om een zwangerschapscadeau met wijn weg te geven. Tegenwoordig is er blauwe en roze wijn die verpakt zit in een mooi houten kistje. Het blauwe wijnpakket is een mooi geschenk om weg te geven bij de geboorte van een zoon. De roze variant is leuk om weg te geven bij de geboorte van een dochter.

Het is mogelijk een persoonlijke boodschap aan je bestelling toe te voegen. Je kunt een eigen ontworpen kaartje uploaden of een kaartje op thema selecteren waarin je je boodschap typt. Nadat dit kaartje is toegevoegd aan je bestelling zal deze worden toegevoegd aan je wijngeschenk. Zo personaliseer je je wijngeschenk en weet de ontvanger van wie het wijnpakket afkomstig is.

Wijnpakket op maat

Ben je op zoek naar een wijnpakket op maat? Bekijk dan het volledige wijnpakketten overzicht. Veel bedrijven bestellen bij Wijnpakkettenonline hun relatiegeschenken met wijn, champagne en prosecco ten behoeve van relaties. Ben je op zoek naar een geschenk voor het personeel? De wijngeschenken zijn tevens geschikt om weg te geven als kerstpakket of nieuwjaarpakket. Ook is het mogelijk je wijngeschenk uit te breiden met andere leuke producten zoals kaarsen, kaasplankjes en waxinelichtjes.

Wijnpakket laten bedrukken

Bij vanaf 100 stuks is het mogelijk het wijnpakket te laten bedrukken met de bedrijfsnaam of logo van de firma. Het logo zal dan in full colour in de schuifdeksel van het houten wijnkistje gebrand worden. Dit geeft een chique en professionele uitstraling. De kistjes worden opgevuld met houtwol. Het is bewezen dat de attentie bij een persoonlijk geschenk vier keer zo hoog is dan wanneer je een reclameboodschap via de radio of tv overbrengt. Wijnpakkettenonline is een wijnbedrijf dat al uitsluitend kwaliteitswijnen inkoopt waardoor de kwaliteit van de wijn altijd van een topniveau is. Door in te spelen op de behoefte van de klant zijn bedrijven, particulieren en horecazaken op hun plek bij Wijnpakkettenonline.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑