Cadeau's no image

Geplaatst op september 9th, 2016

0

Jouw eerste e-sigaret?

Vandaag de dag is de e-sigaret een serieuze trend aan het worden, als je over straat loopt zie je steeds meer rokers met een e-sigaret lopen. In Frankrijk is de e-sigaret al een aantal jaren een trend, ook in de Verenigde staten wordt veel elektrisch gerookt.

De meeste consumenten kopen een e-sigaret omdat deze minder schadelijk is voor de gezondheid en 80 procent goed koper is dan de klassieke tabak sigaret. Ook steeds meer vaders en moeders stappen over op de e-sigaret omdat het mee rook effect bij een e-sigaret niet bestaat. De damp die je uit blaast als je aan een e-sigaret geteugt hebt vergaat vrijwel direct.

Hoe werkt de e-sigaret?

Eigenlijk is een e-sigaret een relatief eenvoudig elektrisch apparaatje dat een nicotine oplossing met een smaakje (e-liquid) om zet naar een damp die de roker kan inhaleren. Een e-sigaret bestaat uit een batterij, een tankje (clearomizer) en in dit tankje zit een verbrandingselement (heating coil). De heating coil verdampt de e-liquid zodat de damper deze kan inhaleren om aan zijn nicotine behoefte te voldoen.
Bij de meeste e-sigaretten dien je de drip tip (mondstuk) in je mond te zetten en te teugen terwijl je op het knopje op de batterij drukt, ook bestaan er e-sigaretten die je alleen aan en uit kunt zetten.

Waar een e-sigaret kopen

Veel winkels, supermarkten, tankstation en tabak zaken willen uiteraard een graantje mee pikken van de e-sigaret trend. Echter is het probleem bij deze retail bedrijven vaak dat het personeel niet of onvoldoende is opgeleid om degelijk advies over de e-sigaret te kunnen geven. Met als gevolg dat al snel wordt gezegd het werkt niet of is niet prettig om te gebruiken.

Bij een e-sigaret speciaal zaak of een webwinkel is dit juist de sterke kant van de onderneming. Het personeel weet alles te vertellen wat het dampen gemakkelijker en prettiger maakt en kan je ook prima adviseren welke e-sigaret de meest geschikte is voor jouw gebruik.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑