Uncategorized no image

Geplaatst op oktober 17th, 2016

0

Eigen dranken als reclamemedium

Reclame maken voor uw bedrijf of het promoten van uw merk kan op veel verschillende manieren. U kunt een reclamespotje op de radio laten horen of een advertentie in de krant plaatsen, dit zijn allemaal voor de hand liggende manieren en doorgaans niet heel erg origineel. De alom bekende manieren, de conservatieve wijzen, van reclamemaken worden vaak overschat, de respons valt meestal tegen en de kosten die deze reclamemedia met zich meebrengen zijn vaak erg hoog.Een echt originele manier, en bovendien een kosten-vriendelijke manier om reclame te maken, is een eigen drankje, bedrukt met uw logo en boodschap op het etiket. Iedereen krijgt vroeg of laat dorst en een verfrissend drankje zoals een flesje water is dan altijd een welkome verrassing.

Twee vliegen in één klap

Voor een beurs of evenement gebruikt u doorgaans toch al een flesje frisdrank van merk X of een kopje koffie van merk Y om uw klanten aan te bieden, waarom dan niet een drankje met úw logo op het etiket of bedrukt op een koffiebeker in plaats van het merk van een ander.

Wij als specialisten op dit gebied bieden uw deze producten aan bedrukt mét uw eigen logo en boodschap op het etiket, kant en klaar om uit te delen aan uw klanten. De verbruiksartikelen krijgen krijgen dan ineens een extra meerwaarde, een verfrissend drankje terwijl u met uw klant spreekt en een reclame-moment ter promotie van uw bedrijf en merk. Het mes snijdt dan aan twee zijden. Uit ervaring weten wij dat het etiket goed bestudeerd wordt door de gebruiker, hij of zij ziet dan dat u een originele wijze van adverteren gebruikt en zal dan uw bedrijf of merk dan als innovatief en origineel bestempelen.

Specialist op gebied van private label.

Een eigen flesje water, sportdrankje of een blikje drinken met uw logo op het etiket of een koffiebeker met uw logo en boodschap draagt bij aan een positieve naamsbekendheid en perceptie van uw bedrijf en merk. Bestel deze bij de specialist op het gebied van private label dranken en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑