Relatiegeschenken no image

Geplaatst op juli 26th, 2018

0

Het extra lange overhemd

Wat is er fijner aan een overhemd wat extra lang is. Voor vele lange mannen is het vaak een probleem om een goed passend overhemd te kunnen vinden. Vaak is achterkant een stuk te kort. Bij mouwlengte7.com is dit helemaal geen probleem. Er is een groot assortiment extra lange overhemden, voor iedere wat wils.

Sleeve7 overhemden

Dit zijn overhemden met extra lange mouwen en een langere achterkant. Dit is vaak het grootste probleem bij de lange man, omdat bij een gewoon overhemd de achterkant te kort is waardoor het overhemd vaak uit de broek opkruipt. Ook hebben deze extra lange overhemden een extra knoopje, zodat het overhemd mooi strak blijft zitten. Deze overhemden zitten comfortabel en voelen zacht aan waardoor draagcomfort gegarandeerd is.

Welke modellen zijn er?

er zijn twee basismodellen te koop, modern fit en slim fit. Modern fit is vaak en wat rechter model en daardoor voor veel mannen te gebruiken. Slim fit zit vaak wat meer getailleerd, en zie je vaak bij de wat gespierdere man. Er zijn extra lange overhemden met leuke  prints, bloemen, ruit of gestreept. Ook mag natuurlijk een effen overhemd niet mogen ontbreken bij de lange man.

Prijskwaliteit

De extra lange overhemden zijn scherp gesprijst maar daar heb je zeker lang plezier van. Je doet namelijk veel langer met een overhemd van mouwlengte7.com.  Ook vindt je op de site van mouwlengte7.com vaak leuke aanbiedingen. We blijven natuurlijk toch Nederlanders!

Bestellen van overhemd

Het bestellen van een extra lange overhemd is gemakkelijk. Je kiest uit welk overhemd je wilt en deze komt in het winkelmandje. Je kunt op een veilige manier betalen en je kunt laten leveren in Nederland en België. Je hebt uiteindelijk het overhemd 14 op zicht en dan kun je beslissen of je het overhemd houd of terug wilt sturen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑