Cadeau's

Geplaatst op augustus 13th, 2019

0

Matgrijze jethelm Lem Sport Dart

Een jethelm is een van de meest gekozen helmen voor op de scooter. Aan het dragen van een jethelm zitten een aantal voor- en nadelen. Om te beginnen is het zo dat de meeste helmen die op dit moment op de markt te krijgen zijn vaak aan de hoogste kwaliteitseisen en standaarden voldoen met betrekking tot de bescherming en de veiligheid. Dit geldt helemaal voor de grotere en bekendere merken zoals Lem. Een nadeel ten opzichte van bijvoorbeeld de integraalhelm of de systeemhelm, is dat de jethelm niet volledig de voorkant van het gezicht beschermd. Er zijn echter ook tegenstanders van de integraalhelmen, omdat het bij een ongeluk zeer moeilijk zou zijn om de helm af te doen. Daarnaast heeft de jethelm ook als voordeel dat deze lekker licht in gewicht is en compact in het formaat. Ben jij op zoek naar een jethelm voor op je brommer of scooter met een mooie moderne look? Check dan nu deze Sport Dart helm van Lem in het matgrijs. Alle helmen van scooteronderdelenshop.com.

Ideaal comfort en stabiele helm door lichtgewicht

Omdat deze jethelm een licht gewicht heeft, is deze helm niet alleen makkelijk om mee te nemen, maar zorgt deze ook voor optimaal comfort, omdat je geen zwaar gewicht op je hoofd voelt tijdens het dragen van de helm. De helm heeft daarnaast ook een erg prettige pasvorm en de veiligheidssluiting is bovendien in lengte verstelbaar, waardoor je altijd de helm stevig op je hoofd kan vastzetten en deze niet zal bewegen ook niet bij plotselinge bewegingen. De helm is voorzien van een zonnevizier die de ogen tegen de wind en de regen beschermt. Het vizier is met behulp van de modernste techniek in de helm verwerkt en deze schuift subtiel naar binnen wanneer je deze niet gebruikt (bron).

Moderne helm met coole uitstraling

De uitstraling van een helm is natuurlijk ook erg belangrijk en de looks van deze matgrijze helm zijn erg modern te noemen. De matgrijze kleur zorgt voor een stijlvol geheel dat wordt afgemaakt door de ronde cirkels op de achterkant van de helm. Deze ronde banen doen denken aan de ‘bulls-eye’ op een dartbord, wat dan ook de naam van deze lijn is van de Lem Sport. Het zonnevizier is donker gekleurd en geeft een coole look in combinatie met de matgrijze helm met zwarte afwerkingen over de randen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑