Cadeau's no image

Geplaatst op juli 28th, 2016

0

Pomade als cadeau

Als je iemand kent die een gewinterde pomade gebruiker is, is het natuurlijk altijd leuk om diegene een speciale pomade cadeau te doen. Je kunt een standaard giftset kopen, maar daar zitten vaak wat meer gangbare pomades in. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van echt unieke pomades en wat leuke info over de desbetreffende pomade. Zodat je ook een verhaal hebt bij je cadeau.

 1. The Daimon Barber – No.1: Deze pomade komt uit Engeland en is de beste water-basis pomade op de markt (op het moment van schrijven). Hij heeft een unieke zachte roosachtige geur en is de enige water-basis pomade die dezelfde karaktereigenschappen heeft als een olie-basis pomade. Met als bijkomend voordeel dat deze pomade wel goed uitwasbaar is.
 2. Lockhart’s – Goon Grease: Helemaal vanuit de USA, Michigan om precies te zijn, komt deze heavy oilbased pomade. Lockhart’s pomade is begonnen als een kleine onderneming, maar word zo geliefd op pomade forums dat het bedrijf een enorme groei heeft doorgemaakt. Toch is het een lastige pomade om te vinden in Nederland of België.
  Met zijn Citroen frisse geur, heavy hold en high shine zal je niet snel een betere oilbased pomade vinden. Een echte musthave voor elke pomade fan!
 3. Prospectors – Gold Rush: Weer een waterbased pomade maar nu eentje met hempolie erin. Deze olie verzorgd haar en hoofdhuid en geeft je haar een prachtige gezonde shine. Ook vanuit de USA met een zepige klassieke barbershop geur.
  De verpakking van deze pomade is ongekend, met als detail zelf een print op de bodem van het blik.
 4. Damn Good Soap – Pomade: Deze pomade komt uit Utrecht en word in Utrecht met de hand gemaakt. De mannen achter Damn Good Soap Company leven voor het motto: DO EPIC STUFF. En deze pomade is zeker Epic Stuff. Een waanzinnig lekkere cologne lucht met een high shine en een medium tot strong hold.
 5. B’s Grease – Vanilla Power: De meest zoete pomade op aarde komt van onze Duitse buren. Deze pomade geeft je echt het gevoel alsof de ijscowagen langs is gereden. De Vanille geur met een hint van kokos is wel iets waar je van moet houden, maar het maakt deze pomade wel speciaal.
  Hij geeft je uitstekende controle en een gezonde shine. Hij is op olie-basis dus je kunt de hele dag restylen.

Op de 4e pomade na zijn dit allemaal pomades die je niet zomaar in de winkel vind. Zelfs online zijn er maar een paar shops die ze aanbieden, wat het natuurlijk een extra leuk en uniek cadeautjemaakt!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑