Cadeau's no image

Geplaatst op mei 9th, 2017

0

Whiskey glazen set cadeau

 

Als je vader, moeder, vriend of opa een echte whiskey liefhebber is en je weet niet welke whiskey je cadeau moet doen. Wat dacht je van een mooie set whiskey glazen. Een mooie set kristallen glazen met een bijpassende karaf is een aanwinst voor elke whiskey liefhebber.

 

Natuurlijk kan een mooie set tumbler glazen voor meer doeleinden gebruikt worden. Dankzij het volume van de tumbler glazen is er genoeg ruimte voor een mix of een cocktail. Niet te vergeten dat het cilindervormige design ontzettend lekker in de hand ligt en genoeg ruimte biedt voor wat ijs. En de vaak dikkere bodem zorgt ervoor dat het drankje zijn temperatuur langer behoud.

 

Whiskey karaf

 

Om je whiskey glazen set compleet te maken zijn er genoeg whiskey karaffen. Een whiskey karaf heeft niet echt een functie, zoals bijvoorbeeld een decanter voor wijn. Je giet de whiskey over van de fles in het karaf en sluit hem vervolgens goed af met de dop. Zo voorkom je dat de aroma’s en de smaak vergaan, maar die blijven ook goed hangen in de fles.

Een whiskey heeft wel zuurstof nodig om alle aroma’s goed vrij te laten komen, maar niet voor langere duur zoals een wijn. Als je een whiskey karaf aanschaft is het dus niet de bedoeling dat je de dop eraf houdt. Je kunt de whiskey goed blootstellen aan zuurstof door de whiskey te walsen in je whiskey glas.

 

Whiskey stenen

 

Als je iets anders cadeau wilt geven dan een set whiskey glazen en een fles whiskey, dan zijn er altijd nog accessoires. Om te voorkomen dat er teveel water bij je single malt komt als je ijs toevoegt, zijn er whiskey stenen ontwikkeld. Deze stenen houden de kou uitstekend vast en koelen je whiskey naar de temperatuur waar jij hem graag op drinkt, zonder hem te verwateren.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑